Je opravdu hodně materiálů, ze kterých můžeme něco vyrábět. Jsou třeba samety nebo bavlny anebo různé přírodní látky, se kterými můžeme pracovat. Řeknu vám, že je přírodní látky jsou nejvhodnější pro malé děti, novorozence anebo dokonce i pro lidi, kteří mají opravdu citlivou kůži. Právě moje babička má opravdu hodně citlivou kůži. Ona je bílá a má opravdu hodně pihatou kůži. Já tedy nevím, jestli je alergická na všechno, jak ona sama říká nebo jestli si to udělala sama, protože ona na sebe nechce vůbec nic mazat, žádný krém, ani žádný olejíček. Jednoduše nic.

Líbí se mi červená krajka.

Proto jí vadí také jiné materiály, než na které je zvyklá. Třeba kdybych babičce dala něco krajkového, třeba krajkové spodní prádlo nebo krajkovou košilku, tak ona říkala, že by to na sebe nikdy nevzala, že by krajka jí všude škrábala a že prý by se snad uškrábala. Tak jsem babičce řekla, že teda nevím, co bych jí měla koupit, protože ona stále nosí nějaké prádlo nebo kombiné. A tak podobně. Babičce jsem tedy řekla, že kdyby náhodou chtěla potom něco pěkného, třeba krajkový svetr anebo nějaké tričko s krajkou, tak ať mi řekne, že bych jí tohle sehnala, protože moje kamarádka pracuje v jedné firmě, kde se vyrábí krajka.

Krajka je hlavně na prádle.

Pokud i vy máte zájem o krajku nebo se vám líbí krajka, tak se můžete podívat na webové stránky prima-obchod.cz. Jsou tam různé produkty a další látky, jako například madeira nebo třásně a také krajka. Krajka je opravdu hodně krásná. Existuje také egyptská krajka. Egyptská krajka je právě ta pravá úplně originální a vypadá opravdu luxusně. Krajka byla také dělána tak, že se dělala hlavně pro vysokou šlechtu. Dneska už je to úplně jedno. Dneska už krajku nosí úplně všichni lidé. Mně se ale tedy moc extra nelíbí, ale třeba když jsem byla malinkatá a maminka mě oblékala do krajek, tak se mi to moc líbilo. Pro děti je krajka opravdu krásná.